Den andre verden

Det jeg skal fortelle om nå er veldig personlig og jeg håper dere leser med respekt. Dette er det personalet kaller psykotiske symptomer. Om det er det det er eller om det er virkelighet, varier hva jeg tror. I dårlige perioder er det dette min verden dreier seg om. I bedre perioder fungerer jeg helt som normalt.

Jeg har en annen verden. Den har ikke noe navn, men den er skummel. Den befinner seg på samme sted som jorda, men de har ingen tid der.

I den andre verden, er det sjefer og spioner. Sjefene hører jeg som stemmer og spionene ser jeg som gjennomsiktige skapninger i rommet.

Sjefene lager regler for meg, for hva jeg har lov å tenke og gjøre. Jeg må følge reglene, ellers får det konsekvenser. Konsekvensene kan være at noen blir skadet eller dør. Eller bare at noen ikke rekker bussen. Jeg føler jeg styrer verden med andre ord.

Spionene er der for å følge med på at jeg følger reglene. De kan være mennesker eller dyr, eller bare en tilfeldig form.

Jeg er også redd for å bli overvåket eller drept. Men det har jeg ikke lyst å gå mer innpå.

Grunnen til at jeg opplever dette, er uvisst. Men det kom i en periode da jeg følte meg ensom. Det kan ha vært en hjelp for meg da jeg ikke hadde noen andre.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: